Om oss

Selected by Järna

Vi på Selected by Järna stöttar företag som vill och gör gott. Producenter som tillverkar med hjärta och skapar prylar som har en egen historia och identitet. Saker som skapar glädje och som verkligen håller – i alla led.

För det är det där med hållbarhet. Vi vill att det ska märkas hela vägen, från ambition och produktion till engagemang och faktisk hållbarhet över tid. Prylar som slits med värdighet, istället för att kastas på tippen och ersättas med nya.

Vi värnar om hantverket och den kunskap som människorna bakom besitter. Traditioner och innovativa lösningar är värda att lyftas fram. Produkterna är noggrant utvalda, alltid med människa och miljö i åtanke.

Selected by Järna är lillasyster till JK Effekt. Ett ideellt initiativ som grundar sig i ett intresse för hållbarhet och vår ambition att göra något för världen.

Nu vill vi ha med dig i gänget. Tipsa oss gärna om produkter som behöver uppmärksamhet eller producenter som gör gott.

Välkommen till Selected by Järna.


Selected by Järna drivs av JK Effekt

JK Effekt är en mindre byrå med ett stort hjärta. Vi har ett starkt team inom strategisk kommunikation, grafisk form, copy, foto, sociala medier, webb och datadriven marknadsföring.

Tillsammans slår vi våra kloka ihop och skapar kommunikation som verkligen funkar och når ut. För en hållbar och långsiktig lönsamhet för din verksamhet.
www.jkeffekt.se

BETALNING

Betala tryggt med Klarna.

FRAKT

Leveranstid 2-5 dagar.


KUNDTJÄNST

Kontakta oss med dina frågor!

Människan bakom

Våra leverantörer